23 Ocak 2011 Pazar

Çok Küçük Bir Sorunum Var Arkadaş!

Ey dost!!

Bilirsin ki ben izlemeyi seven bir insanım. Ya da bilmiyorsan şimdi öğrenmiş oldun. Benim küçük sorunum da bundan ileri gelmektedir. Abi ben ne izlesem ne izlesem bilemiyorum ya. Önümde 6 tane seçenek var. Şimdi bunları sevgili okur ile paylaşıp onların fikirlerini edinmek istiyorum. Bu seçenekler; The Simpson, One Piece, Dexter, Bir Kadın Bir Erkek, The Beatles Anthology serisi, Cookie's Fortune ve Plunkett & MacLeane film ikilisi. öncelikle şunu belirtmek istiyorum. The Simpsons'ın 3. sezonunun 19. bölümüne gelmiş bulunmaktayım. Bu diziyi izlerken sezonlar arasında molalar vermek zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü 22 sezonluk bir seriyi bitirene kadar 3242350247 tane yeni seri başlaması muhtemel. Al One Piece'den de o kadar. Bu mükemmel anime serisi ben henüz 195. bölümdeyken dizi almış başını 485'inci bölüme varmış. Bütün bunlar böyleyken şu 6 sezonluk Dexter serisine başlamamış bulunmaktayım. Bir Kadın Bir Erkek dizisini tavsiye edecek arkadaşlardan öncelikle Alt + F4 tuş kombinasyonu denemelerini rica ediyorum. Hadi onu arada çıtır çerez niyetine izleriz. Belki de en makul olanı şu iki filmi izlemek. Ben genelde filmleri 6'lı paketler halinde izlerim. Çünkü genelde filmler 700 mb boyutunda olduğu için 6 tanesini bir dvd'ye sığdırırım. (Korsana Hayır!)  Diğer filmlere baktım da izlemişim onları zaten. Hemen şu iki filmi izleyip de kurtulsam mı acaba diyorum.


bu vesile ile okuyup da anime izlemek isteyip izleyemeyen, izleyip de soğuyan arkadaşlara da Death Note'u izlemelerini tavsiye ederim. Bakın görün her animeyi izlemek isteyeceksiniz. Ayrıca izlediğiniz film olsun dizi olsun pek çok şeyden de daha kaliteli bulacaksınız. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hazır bu konu açılmışken siyah-beyaz filmlere önyargı ile bakanlara buradan kötü sözlerimi yollamak istiyorum. Burdan size pek çok güzel siyah-beyaz film ismi sayabilirim. Elephant Man, EraserHead, Dr.Strangelove, Psycho, Rear Window, Casablanca, Ed Wood (Aksim bunu izlesin). Eminim aklıma gelmeyen pek çok siyah-beyaz film de vardır.

Böyle işte sevgili okuyan arkadaş, bana bi yardımcı ol yol göster lütfen.

4 yorum: